Branding si identitate vizuala

Brandingul este procesul prin care construim si mentinem o imagine puternica si relevanta pentru organizatia sau produsul dumneavoastra. Prin intermediul metodelor si tehnicilor specifice, vom comunica valorile si diferentele esentiale care va definesc si va diferentiaza de concurenta, astfel incat sa atingem si sa conectam cu audienta dumneavoastra tinta.

Dupa construirea unui brand puternic si recunoscut, este esential sa consolidam si sa imbunatatim identitatea vizuala a companiei dumneavoastra. Aceasta reprezinta unul dintre elementele cheie care contribuie la definirea si diferentierea imaginii companiei in fata clientilor, colaboratorilor si concurentilor sai, atat in mediul online cat si in cel offline. Prin consolidarea identitatii vizuale, ne asiguram ca mesajul si valorile companiei dumneavoastra sunt transmise eficient si coerent, contribuind astfel la cresterea si sustinerea brandului pe termen lung.

BRANDING

DESIGN LOGO

DESIGN CARTI DE VIZITA

IDENTITATE VIZUALA

Acesta este pretul de pornire pentru serviciile specificate, pretul final urmand a fi stabilit in functie de complexitatea lucrarii. Prețurile sunt fără TVA.

Grafica și design publicitar

MEDIAPHOTO oferă servicii complete de creație și grafică publicitară computerizată, pentru a realiza orice materiale publicitare sau promotionale, indiferent de natura și destinația finală. Prin combinarea tehnologiei de ultimă generație, creativității, originalității și abilității de a combina culorile, suntem în măsură să creăm design-uri unice, care atrag atenția și rămân în mintea clienților. Pe lângă serviciul de concepție a design-ului, oferim și servicii de producție pentru materiale tipărite și/sau publicitare pentru afișare indoor sau outdoor, la prețuri competitive.

DESIGN FLYERE

DESIGN PLIANTE

ALTE MATERIALE

Acesta este pretul de pornire pentru serviciile specificate, pretul final urmand a fi stabilit in functie de complexitatea lucrarii. Prețurile sunt fără TVA.