Branding si identitate vizuala

Brandingul este procesul prin care construim si mentinem o imagine puternica si relevanta pentru organizatia sau produsul dumneavoastra. Prin intermediul metodelor si tehnicilor specifice, vom comunica valorile si diferentele esentiale care va definesc si va diferentiaza de concurenta, astfel incat sa atingem si sa conectam cu audienta dumneavoastra tinta.

Dupa construirea unui brand puternic si recunoscut, este esential sa consolidam si sa imbunatatim identitatea vizuala a companiei dumneavoastra. Aceasta reprezinta unul dintre elementele cheie care contribuie la definirea si diferentierea imaginii companiei in fata clientilor, colaboratorilor si concurentilor sai, atat in mediul online cat si in cel offline. Prin consolidarea identitatii vizuale, ne asiguram ca mesajul si valorile companiei dumneavoastra sunt transmise eficient si coerent, contribuind astfel la cresterea si sustinerea brandului pe termen lung.

BRANDING

DESIGN LOGO

DESIGN CARTI DE VIZITA

IDENTITATE VIZUALA

Acesta este pretul de pornire pentru serviciile specificate, pretul final urmand a fi stabilit in functie de complexitatea lucrarii. Prețurile sunt fără TVA.

Grafica și design publicitar

MEDIAPHOTO oferă servicii complete de creație și grafică publicitară computerizată, pentru a realiza orice materiale publicitare sau promotionale, indiferent de natura și destinația finală. Prin combinarea tehnologiei de ultimă generație, creativității, originalității și abilității de a combina culorile, suntem în măsură să creăm design-uri unice, care atrag atenția și rămân în mintea clienților. Pe lângă serviciul de concepție a design-ului, oferim și servicii de producție pentru materiale tipărite și/sau publicitare pentru afișare indoor sau outdoor, la prețuri competitive.

DESIGN FLYERE

Modelele pentru flyere pot fi dezvoltate ca versiuni față-verso sau pe o singură față, în funcție de preferințele dvs. Prețurile afișate includ crearea unui concept de design unic cu posibilitate de ajustări, subliniind că fiecare proiect realizat de echipa noastră este supus unei discuții preliminare amănunțite astfel încât să reflecte dorințele dumneavoastră și sfaturile experților noștri.

 • Design flyer - o singură față 30€
 • Design flyer - față + verso 50€

DESIGN PLIANTE

Designul pliantului publicitar poate fi dezvoltat în funcție de preferințele dvs. Tarifele afișate includ crearea de concepte de design unice, oferind posibilitatea unor ajustări ulterioare. Este important de subliniat că fiecare proiect realizat de echipa noastră este discutat în detaliu, în prealabil, asigurându-ne că reflectă atât dorințele dumneavoastră, cât și sfaturile experților noștri în design publicitar.

 • Design pliant (o pliere) - față + verso 80€
 • Design pliant (două plieri) - față + verso 110€
 • Design pliant (trei plieri) - față + verso 140€

ALTE MATERIALE

Oferim o gamă largă de servicii creative pentru a satisface nevoile dvs. de publicitate și design promoțional:

– Design și imprimare de bannere publicitare în aer liber: creăm modele captivante și de impact pentru afișaj în aer liber sau bannere imprimate pe diverse suporturi.

– Proiectați bannere web promoționale (format web): creați bannere web atractive și eficiente pentru campaniile dvs. de marketing online.

– Proiectați carduri personalizate: emoționați și impresionați cu carduri unice create doar pentru dvs. sau pentru evenimentul dvs. special.

– Design de buletine informative: Creăm buletine informative cu aspect profesional, potrivite pentru campanii eficiente de marketing prin e-mail.

– Broșura de prezentare a serviciilor și design de catalog: proiectați broșuri și cataloage care vă prezintă serviciile într-un mod clar și atractiv la un preț competitiv pe pagină.

– Creează meniuri de restaurant, publicații interne: Creează meniuri cu un design special sau publicații interne care reprezintă identitatea restaurantului tău și oferte specifice.

– Design grafic etichete pentru produse, ambalaje, imprimare textilă: oferim soluții de design personalizat pentru etichetele produselor dvs., ambalaje inovatoare și imprimare textilă de înaltă calitate.

Fiecare proiect este tratat cu grijă și pasiune, garantând un parteneriat strâns cu dumneavoastră pentru a obține rezultatele dorite. Echipa noastră de experți în design publicitar vă stă la dispoziție pentru a vă transforma ideile în realitate!

 • Design bannere publicitare outdoor sau pentru printing 50€
 • Design bannere publicitare pentru promovare web (format web) 20€
 • Design felicitari personalizate 30€
 • Grafica newsletter 35€
 • Design brosuri si cataloage de prezentare servicii (pret pe pagina) 25€
 • Realizare meniuri restaurante, publicatii interne (pret pe pagina) 20€
 • Realizare grafica etichete produs, ambalaje, imprimari textile 30€

Acesta este pretul de pornire pentru serviciile specificate, pretul final urmand a fi stabilit in functie de complexitatea lucrarii. Pentru modificarea machetelor existente în proporție de maximum 30%, prețul se calculează la jumătatea costului de creație. Modificările care depășesc 30% din material, se calculează la preț întreg de creație. Prețurile sunt fără TVA.